Udviklingsafdelingen hos Tanmia A/S er altid på ud udkig efter nye projekter i alle størrelser

I Tanmia er vi som regel ejere eller bygherre på de projekter vi udfører, dog kan vi i udvalgte tilfælde være medejere af et projekt, hvis der er synergi i at gå sammen i partnerskab med andre. Det kan være rigtig gavnligt at slå sig sammen med andre, som kan bringe en ny synergi til projektet eventuelt med ekstraordinær ekspertise indenfor et specifikt område.

Udviklingsafdeling i Tanmia er altid på udkig efter nye projekter til udvikling i forskellige størrelser. Har du en grund en nedrivningsklar ejendom så kontakt og vi kigger på friske øjne på casen. Det kan enten være et projekt eller byggegrund med en klar lokalplan, eller en grund hvor ændring af lokalplanen  er en nødvendighed for at komme i gang med byggeriet. Vi har en række nybygger kunder som vi rådgiver i jagten på drømmehuset. Det inkluderer alt fra at finde den rette grund til hvor stikkontakterne skal sidde. Derfor opkøber Tanmia parcelhusgrunde til videreformidling. I de fleste tilfælde har vi en kunde der venter på netop din grund til at komme videre med nybyg drømmen.

De 3 hovedområder


udstykning

Udstykning og byggemodning af åben-lav/parcelhusgrunde fra 2 og op ad

rækkehuse

Udvikling af tæt-lav byggeri.

etagebyggeri

Udvikling af etagebyggeri fra køb af grund, fundering til nøglefærdige enheder

I Tanmia tror vi meget på et godt samarbejde, derfor går vi meget op i at der er god kommunikation mellem os og ejeren af grunden der skal sælges. Det er i alles interesse at det bedste projekt bliver udført og ejeren af byggegrunden går derfra med tilfredstillelse.

Vi hører om der er specifikke ønsker eller indvendinger til projektet, på trods af at sælger ikke skal være en del af projektet. Årsagen til salg af en udstykning  kan være mange, derfor  kan det være rart for sælger at være delvist involveret i processen, så de sikrer grunden kommer godt videre, hvilket også har fordel for os i Tanmia. Ligeledes har vi rigtig god kommunikation med kommunerne og i de fleste steder, har vi i forvejen en god kontakt som kan rådgive os i hvordan projektet kan opnå godkendelse, hos den respektive kommune.

vi køber i hele landet - Interesseret?

Vi giver et bud på din grund inden for 48 timer. Skriv dit navn og telefonnummer, og vi ringer dig op med et uforpligtende bud på din grund.

    HOVEDNUMMER

    30 60 50 10

    MOBILKONTORET

    91 56 91 57

    E-MAIL

    info@tanmia.dk

    benyt kontaktformularen